Hrană pentru potența masculină - cum să îmbunătățiți calitatea spermei

salata de legume pentru potenta

Problemele cu potența masculină pot duce la colapsul relațiilor. Bunăstarea cuplului depinde în mare măsură de calitatea componentei sexuale a vieții împreună. Prin urmare, este atât de important să monitorizați sănătatea sexuală.

Multe medicamente au fost create pentru a crește libidoul și potența masculină, dar eficacitatea și beneficiile lor generale pentru corpul masculin nu sunt mai mult (și uneori mai puține) decât eficacitatea remediilor naturale pentru creșterea libidoului - în special, produsele alimentare binecunoscute.

Ce alimente îmbunătățesc potența? Răspunsul la această întrebare a interesat omenirea de mulți ani. Oamenii caută de multă vreme produse și combinații de produse care să rezolve problema lipsei de potență. S-a creat chiar și o întreagă direcție de gătit, care se numește „dragoste-erotic". Afrodisiace este un alt nume pentru produsele din această categorie. Aceste produse, pe lângă îmbunătățirea potenței, au un efect benefic asupra întregului organism în ansamblu, întinerindu-l și sporind atracția.

Kashi

Cerealele gustoase și sănătoase, un mic dejun copios și hrănitor, s-ar părea, nu au nimic de-a face cu dorința sexuală, dar, de fapt, cerealele nu sunt mai puțin utile pentru sănătatea și potența bărbaților. Multe cereale conțin androsteron, un hormon special care crește libidoul masculin - așa că consumul de terci la micul dejun este bun nu numai pentru sănătatea generală, ci și pentru creșterea libidoului și a activității sexuale.

stridii crude

Stridiile sunt un afrodisiac cunoscut de mulți: conținutul crescut de zinc din stridii stimulează producția de hormon testosteron și crește cantitatea de spermatozoizi. În plus, stridiile conțin dopamină, un hormon special care crește libidoul. Stridiile crude sunt deosebit de delicioase cu suc proaspăt de lămâie.

Banane

Bananele conțin enzima bromelaină, care crește libidoul și ajută la combaterea impotenței. În plus, bananele sunt o sursă excelentă de potasiu și vitamina B riboflavină, care cresc nivelul de energie al unei persoane și măresc rezistența și rezistența.

Avocado

Proprietățile benefice ale avocado pentru sănătatea bărbaților sunt cunoscute de secole – aztecii, de exemplu, prețuiau acest fruct tocmai pentru capacitatea sa de a crește libidoul. Avocado conține o cantitate mare de acid folic, care stimulează descompunerea proteinelor și oferă organismului energia necesară. În plus, avocado este o sursă excelentă de vitamina B, care stimulează producția de hormoni masculini, și potasiu, elemente care cresc libidoul la bărbați și femei.

migdale

Migdalele sunt una dintre cele mai bune surse de acizi grași necesari pentru menținerea sănătății normale. Acizii grași sunt implicați în producția de hormoni masculini, iar mirosul dulce de migdale are un efect incitant (din acest motiv, note senzuale de ulei de migdale se găsesc adesea în compozițiile de parfum). Este mai bine să folosiți migdale proaspete, nesărate și nu prăjite.

ouă

S-ar părea că departe de cel mai sexy produs, ouăle sunt însă cea mai bogată sursă de vitamine B6 și B5, care echilibrează nivelul hormonilor masculini și ajută la combaterea stresului - și ambii acești factori sunt importanți pentru îmbunătățirea potenței masculine. Cantitatea necesară de vitamine B se găsește nu numai în ouăle de pui, ci și în ouăle oricărei alte specii de păsări.

Ficat

O sursă utilă de glutamina – „combustibil" celular pentru sistemul imunitar, ficatul crește libidoul masculin. Adăugând puțin ficat în dietă, beneficiile acestui produs pot fi apreciate foarte curând. Cel mai bine este să folosiți ficatul bine prăjit.

smochine

Smochinele conțin o cantitate mare de aminoacizi care cresc libidoul și îmbunătățesc potența masculină. În plus, smochinele dulci, suculente nu sunt doar sănătoase, ci și plăcute.

Usturoi

Mirosul înțepător al usturoiului nu este capabil să trezească dorința sexuală, dar usturoiul, cu toate acestea, este un adaos excelent la dietă pentru a crește libidoul. Usturoiul contine alicina, o substanta care creste fluxul de sange catre organele genitale si este astfel extrem de benefica pentru sanatatea barbatilor.

Ciocolată

Ciocolata neagra contine teobromina, un alcaloid foarte asemanator cu cofeina, si feniletilamina, un compus chimic despre care se crede ca induce sentimente de dragoste. În cele din urmă, ciocolata neagră este o sursă delicioasă și sănătoasă de antioxidanți, substanțe esențiale pentru sănătatea generală și pentru sistemul imunitar.