Recenzii despre Man Plus

 • Nelly
  Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de peste 20 de ani. Are 55 de ani. Anterior, el a avut de multe ori sex, dar acum trebuie să facă totul manual. Are o erecție foarte slabă, letargie. Capsule comandate Man Plus. Am plătit coletul la oficiul poștal și le-am luat. Capsulele chiar au ajutat. După câteva zile de utilizare, au apărut noi forțe.
  Man Plus
 • Dorina
  Mă întâlnesc cu un bărbat cu 12 ani mai în vârstă decât mine. Am pierdut recent sexul și m-a deranjat. S-a dovedit că suferise stres la locul de muncă și erecția lui dispăruse. Am fost la medic, el ne-a recomandat capsulele Man Plus. El a spus că produsul poate fi cumpărat online. Produsul a venit la oficiul poștal. Acțiunea pastilelor apare după câteva zile.
  Man Plus
 • Radu
  După 40 de ani, am observat că nu mai puteam petrece activ timpul în timpul sexului. Nu mai vreau sex, nici măcar nu am o erecție dimineața. Soției mele nu i-a plăcut și a comandat capsule Man Plus de pe site-ul producătorului. Tocmai am plătit pentru achiziția mea. Rezultatul se simte la o săptămână după aplicare. Acum fac sex din nou!
  Man Plus
 • Vadim
  Am observat că trebuie să muncesc din greu pentru a obține o erecție bună. La început mi s-a părut că sunt obosit, dar când problema a rămas după vacanță, am decis să merg la medic. El a recomandat capsulele Man Plus. El a spus că potența a devenit lentă din cauza lipsei de mișcare și a activității fizice. Rezultatul a apărut după 5 zile.
  Man Plus
 • Сергей
  Am observat problema în sine. Penisul meu a făcut mereu față sarcinilor din pat, dar aici sunt doar șocat că nu a existat erecție. Prietenii mei m-au sfătuit să comand capsule Man Plus. Le-am comandat pe site cu o reducere de 50%. Am început să iau câte un comprimat pe zi. După o săptămână, totul mi-a revenit și sunt complet mulțumit de rezultat.
  Man Plus
Evaluarea utilizatorilor Man Plus
4.9
17